Svampe Stuvning på trangia eller bål

Opskrift:

1 dl. grofthakkede svampe  pr person

 (uden for sæson f.eks champignon, karl johan og hvad supermarkedet eller har)

Lidt vilde urter (f.eks Ramsløg, brændenælde, alm.syre, skovsyre)

1-2 fed hvidløg

madlavningsfløde

Evt. snackpeber

1 skive grovtoast per deltager

Margarine eller olie til stegning

Evt. grønne asparges til pynt

Salt og peber

Fremgangsmåde:

Hvidløg brunes af i gryden og svampene tilsættes og steges til de har fået lidt kulør

Herefter tilsættes urterne og evt. snack peber.

Vendes lidt rundt og jævnes med fløden.

Så skal det stå og koge lidt under omrøring til det har samlet sig til en sovse agtig konsistens

Og smages til med salt og peber

Brødet ristes evt over bålet og der kommes en god skefuld stuvning på ..

Drys med lidt extra urter eller grønne asparges der er snittet i små stykker

Velbekomme

Kategorier: Opskrift