Svampe Stuvning på trangia eller bål
Opskrift:
1 dl. grofthakkede svampe pr person
(uden for sæson f.eks champignon, karl johan og hvad supermarkedet eller har)
Lidt vilde urter (f.eks Ramsløg, brændenælde, alm.syre, skovsyre)
1-2 fed hvidløg
madlavningsfløde
Evt. snackpeber
1 skive grovtoast per deltager
Margarine eller olie til stegning
Evt. grønne asparges til pynt
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Hvidløg brunes af i gryden og svampene tilsættes og steges til de har fået lidt kulør
Herefter tilsættes urterne og evt. snack peber.
Vendes lidt rundt og jævnes med fløden.
Så skal det stå og koge lidt under omrøring til det har samlet sig til en sovse agtig konsistens
Og smages til med salt og peber
Brødet ristes evt over bålet og der kommes en god skefuld stuvning på ..
Drys med lidt extra urter eller grønne asparges der er snittet i små stykker
Velbekomme